Webáruház: https://www.csoker60.hu/technologia-23/technologiai-kiegeszitok-87/notebookzarak-273/notebookzar-kulcszaras-kompakt-kensington-microsaver-20-46031.html
CSÓKER `60 Kft.
2024.03.28.

Notebookzár, kulcszáras, kompakt, KENSINGTON "MicroSaver 2.0"
Notebookzár, kulcszáras, kompakt, KENSINGTON "MicroSaver 2.0"
Márka: KENSINGTON
Cikkszám: BME64423
Csomagolási egység: db
Súly: 0.008 kg
Elérhetőség: 7-8 munkanap, csak rendelésre
bruttó
24 538 Ft
24 538 Ft/db
Leírás
Erős, 10 mm zárfejek: a zár feje mindössze 10 mm átmérőjű, a legvékonyabb laptophoz és egyéb eszközökhöz tervezték, betartva a Kensington iparágvezető vizsgálati előírásokat a szabotázs-ellenállás, a megbízhatóság és a tartósság terén.
Rejtett Pin technológia: a szabadalmaztatott anti-Pick technológia biztosítja a zár manipulálhatatlanságát.
T-nyelves zártechnológia: a megbízható ipari szabvány közel 25 éves és kompatibilis a Kensington Kensington Security Slot-tal, ami megtalálható a legtöbb laptopban. A forgó sáv biztonságosan tartja a belső falon a készülék a prémium szintű biztonságát.
Ön-feltekerő acél kábel: megtervezett szénacélból készült és egy védőtokba van burkolva. Az asztalhoz vagy más rögzített szerkezethez kapcsolt horgonytól 1,8 méterre nyúlik és 7,6 cm-re zsugorodik a könnyű hordozhatóság érdekében.
Speciális pánt teremt nagy mozgásszabadságot és lehetővé teszi, hogy a kulcs rendkívül könnyen behelyezhető legyen.
Regisztráció és visszakeresése: a Kensington online kulcs regisztrációs program lehetővé teszi a gyors, biztonságos és könnyű kulcs cserét, ha valaha is elvész vagy ellopják.
Kábel vastagsága: 5 mm
Kábel hossza: 1,8 m
Specifikáció