Keresés
Termékek

Memóriakártya, Micro SDHC, 8GB, Class 4, adapterrel, VERBATIM

  • Memóriakártya, Micro SDHC, 8GB, Class 4, adapterrel, VERBATIM
  • Memóriakártya, Micro SDHC, 8GB, Class 4, adapterrel, VERBATIM
Bruttó :
2 857,5 Ft
db
Cikkszám: MVMS8GA
Márka: VERBATIM
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Megszűnt
Katalógus kód: 485A1
»
További megosztások

Memóriakártya, Micro SDHC, 8GB, Class 4, adapterrel, VERBATIM

Leírás:

A jelenleg legkisebb méretű memóriakártyaként forgalomban lévő microSDHC memóriakártya kifejezetten mobiltelefonokhoz lett kialakítva. Ez a kisméretű memóriakártya rendkívül kevés energiát fogyaszt, és ily módon a mobiltelefonban lévő akkumulátor feltöltött állapotát meghosszabbítja. GPS eszközökhöz, MP3-lejátszókhoz, digitális fényképezőgépekhez és PDA eszközökhöz is használható.

A memóriakártyával kompatibilis eszközök listája napról-napra nő, és a Verbatim microSD-memóriakártya SD adapterrel való használat esetén minden olyan eszközzel kompatibilis, amely SDHC-nyílással rendelkezik.

Minden kártya tartalmazza a szerzői jogokat kezelő legújabb technológiát, amely gondoskodik a digitális eszközök (képek, filmek, zenék stb.) számítógépes hálózaton, személyes használat céljából történő legális továbbításáról.

Az SD High Capacity (SDHC) az SDA 2.0-s specifikáción alapuló legújabb SD memóriakártya, amelynek kapacitása meghaladja a 2 GB értéket. A memóriakártya által kínált előnyök közé tartozik a megnövelt kapacitás és a gyorsabb adatátviteli sebesség. A sebességosztály specifikációja az osztály száma szerint osztályozza a teljesítményt, és lehetővé teszi a teljesítmény kiszámítását.

A microSDHC embléma bejegyzett védjegy.
Zöldebb, kevesebb műanyaggal.
A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.

Kapacitás: 8 GB
Írási sebesség: 4MB/Sec
Olvasási sebesség: 4MB/Sec

A microSDHC alapfelszereltségéhez tartozó SD-adapterrel szabványos SD-kártyaként is használható, ami jelentősen bővíti a támogatott eszközök körét. Gyerekjáték a képek és az adatok átvitele a kamera és a PC, illetve a mobiltelefon között!

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés