Keresés
Termékek

Memóriakártya, SDHC, 16GB, Class 10, VERBATIM

  • Memóriakártya, SDHC, 16GB, Class 10, VERBATIM
  • Memóriakártya, SDHC, 16GB, Class 10, VERBATIM
Bruttó :
6 318,25 Ft
db
Cikkszám: MVS16GH
Márka: VERBATIM
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: 5-6 munkanap
Katalógus kód: 456A2
»
További megosztások

Memóriakártya, SDHC, 16GB, Class 10, VERBATIM

Leírás:

A Verbatim SDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) kártyák digitális fényképezőgépekben, hordozható zenelejátszókban, kamerákban, számítógépekben és egyéb készülékekben használhatóak. Az SDHC kártyák FAT32 fájlrendszert alkalmaznak, amely a nagy kapacitást igénylő alkalmazások számára készült, és kifejezetten alkalmas a jó minőségű videókhoz.

A nagy felbontású videó, a nagy felbontású digitális fényképezés és a mobiltelefon-alkalmazások egyre inkább elterjedő használata nagyobb tárhelyet és gyorsabb adatátviteli sebességet követel meg. Emiatt az SDHC kártyák minimális, folyamatos adatátviteli sebességet garantálnak a maximális érték megadása helyett.

A Verbatim SDHC kártyái teljesen kompatibilisek minden vonatkozó SD szabvánnyal. Emellett írásvédelmi funkcióval is rendelkeznek, hogy megakadályozzák a véletlen törlést. Az SDHC kártyák ugyanazt a fizikai formátumot használják, mint az SD kártyák, azonban nem alkalmazhatóak SD hoszt eszközökkel, amelyek nem felelnek meg az SDA követelmények 2.0 verziójának.

Az SDHC embléma bejegyzett védjegy.

Sebességosztály:
A sebességosztály az SD szövetség hivatalos sebességmérési mértékegysége az SD kártyák számára. Értéke 8 Mbit/mp, és a legjobb töredezettségmentes állapoton alapul, amikor nincs memóriaegység lefoglalva.

10. osztály: Garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 80 Mbit/mp (10 MByte/mp).


Zöldebb, kevesebb műanyaggal.

A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.
Kapacitás: 16GB
Írási sebesség: 10MB/Sec
Olvasási sebesség: 10MB/Sec
Verbatim 2 éves korlátozott garancia

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés