Keresés
Termékek

Diktafon, digitális, 4 GB memória, OLYMPUS "VN-741PC"

  • Diktafon, digitális, 4 GB memória, OLYMPUS "VN-741PC"
Bruttó :
24 174,45 Ft
db
Cikkszám: DFOVN741
Márka: OLYMPUS
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Megszűnt
Katalógus kód: 386A2
»
További megosztások

Diktafon, digitális, 4 GB memória, OLYMPUS "VN-741PC"

Leírás:

Minden hang felvételére tervezve

Az alacsony zajszintű, nagyméretű és többirányú mikrofon biztosítja, hogy a hangok - bármilyen irányból érkezzenek is - biztosan kiváló minőségben, a háttérzajok és más zavaró hangok (például a levegővétel hangja) nélkül kerüljenek rögzítésre. Ezáltal a hangrögzítő diktálási és jegyzetelési feladatokra is tökéletes.

Megoldja a beállításokat

Ahhoz, hogy a felvételek meghallgatása a lehető legkomfortosabb legyen, az intelligens automatikus üzemmód a felvételi szintet a hangforrás hangerejéhez állítja be. Így, ha például a beszélő túl hangos, a felvételi szint alacsonyabb lesz - a finomabb hangok felvételéhez pedig a hangrögzítő érzékenyebbre állítja a felvételt. Ezáltal a hangerőszint közel azonos lesz a felvétel elejétől a végéig.

Kezdők számára készült - de a profiknak is tökéletes

A két különböző kijelzési mód segítségével a hangrögzítő használata igényeinknek megfelelően tehető egyszerűbbé, vagy átfogóbbá. Az egyszerűsített üzemmód csak a legalapvetőbb információkat jeleníti meg a kijelzőn, nagy méretű karakterekkel - valamint a menüpontokat is csak a legszükségesebbekre korlátozza. Az átfogó, teljes használatot a normál üzemmód biztosítja.

Az adatok mentésének legegyszerűbb módja.

Adatmentés kényelmesen, a beépített USB csatlakozó segítségével: egyszerűen csak csatlakoztassa a hangrögzítőt a számítógéphez és a hangfelvételek máris külső meghajtóra menthetők. Sőt, a rögzítőt a csatlakozó által bármikor pendrive-ként is használhatjuk.

Tökéletes kényelem és minőség, mindennapi használatban

A VN sorozat legújabb, igen kedvező áron beszerezhető digitális hangrögzítője mindent tud, ami a találkozók, előadások egyszerű és kényelmes hangfelvételéhez szükséges - mindezt tökéletes minőségben.
Specifikáció
Hiba jelzése

Csatlakozás: USB 2.0
Memória mérete: 4 GB
Memória kártya típusa : Nincs
Súly : 77 g

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés