Keresés
Termékek

Memóriakártya, SDXC, 64GB, Class 10 UHS-I, 90/45MB/sec, VERBATIM "PRO"

  • Memóriakártya, SDXC, 64GB, Class 10 UHS-I, 90/45MB/sec, VERBATIM "PRO"
  • Memóriakártya, SDXC, 64GB, Class 10 UHS-I, 90/45MB/sec, VERBATIM "PRO"
Bruttó :
20 002,5 Ft
db
Cikkszám: MVS64GP
Márka: VERBATIM
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Raktáron
Katalógus kód: 456A9
»
További megosztások

Memóriakártya, SDXC, 64GB, Class 10 UHS-I, 90/45MB/sec, VERBATIM "PRO"

Leírás:

Az SDXC (SD eXtended Capacity) memóriakártya nagy adatmennyiség nagy sebességű kezeléséhez van kifejlesztve, így megfelelő tárkapacitást és sebességet biztosít videokamerákban vagy digitális fényképezőgépekben történő felhasználáshoz.

Az SDXC-kártyák az új technológiai vívmányoknak köszönhetően jelentősen nagyobb információmennyiség kezelésére képesek. Az exFAT fájlrendszer lehetővé teszi az SDXC-kártyán tárolt nagy adatmennyiség kezelését, míg az UHS-1 csatolófelület ideális, akár 104 MB/s* sebességű adatátvitelt tesz lehetővé filmek, videofelvételek és képek átviteléhez

*Az SDXC UHS-1 (Ultra High Speed Bus 1) memóriakártyák legnagyobb sebességüket csak UHS-1 eszközhöz csatlakozva érik el. Az UHS-1 csatolófelület nélküli eszközök esetén a 10. osztály esetében garantált minimális adatátviteli sebesség 10 MB/s lesz.

A Verbatim SDXC memóriakártyák csak a legújabb SDXC technológiával rendelkező SDXC termékekkel használhatók. A számítógép- vagy laptopfelhasználóknak a Microsoft letöltőközpontból le kell tölteniük egy SDXC kompatibilis illesztőprogramot az SD-kártyaolvasóhoz. A Windows XP SP2 vagy újabb, illetve Windows Vista SP1 vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Az SDXC embléma bejegyzett védjegy.

2 év garancia

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés