Keresés
Termékek

Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, MICROSOFT "2000"

  • Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, MICROSOFT "2000"
Bruttó :
15 557,5 Ft
db
Cikkszám: MSEB2000
Márka: MICROSOFT
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: 5-6 munkanap, csak megrendelésre
»
További megosztások

Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, MICROSOFT "2000"

Leírás:

Titkosítás és kényelem a keze ügyében: A szokásos billentyűzetekkel ellentétben ez a billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez rejtjelezi a beírt szöveget, így könnyebben megvédhetők a személyes és az üzleti adatok. A klasszikus formájú billentyűzetet kiegészítettük egy párnázott tenyértámasszal, amely kényelmes és megtámasztja a kezét írás közben. A billentyűzetet egy teljes méretű vezeték nélküli egér egészíti ki, amely továbbfejlesztett oldalmarkolattal van felszerelve, négyirányú görgetésre ad módot, és a BlueTrack technology működik. Ez az asztali készlet nemcsak biztonságos, kényelmes és praktikus, hanem könnyen is használható: elég bedugni az adóvevőket, és már működik is!

128 bites AES titkosítás: a Wireless Keyboard 2000 billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez rejtjelezi a beírt szöveget, így könnyebben megvédhetők a személyes és az üzleti adatok.

A Windows 7 Tálca Kedvencek funkciója: A billentyűzet gyorsbillentyűivel egyszerűen hozzáférhet a Windows tálcán látható programokhoz.

Windows Start billentyű: Windows Vista vagy újabb rendszer használata esetén ezzel a billentyűvel megnyithatja a Start menüt, és ezzel indíthat keresést a számítógép tartalmában és az interneten is.

Párnázott tenyértámasz: A párnázott tenyértámasz kényelmes, és megtámasztja a kezét írás közben.

Kényelmes, jó fogás bármelyik kézzel: A teljes méretű egér kényelmes, továbbfejlesztett oldalmarkolattal van ellátva, mindkét kézbe beleillik, dönthető görgetőkerekével pedig egyszerűen lehet oldalirányban is görgetni.

BlueTrack Technology: szinte bármilyen felületen működik otthon, a munkahelyen és a kettő között bárhol.

Elem állapotjelző

Tápellátás: szükséges elemek mellékelve

1 év garancia

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés